Det snakkes mye om det som kalles behovsbasert renhold nå. Det brukes også en del ressurser på å få servicemedarbeiderne til å kun gjøre rent der det trengs, noe som er bra. 

Men ofte er det slik at medarbeiderne selv må håndtere sesongsvingninger og andre kjente parametere som påvirker arbeidstiden. Når toppene kommer settes renholderne under press. 

Vi i Datec ønsker å gi driftsledere og planleggere mulighet til å planlegge effektivt for kjente svingninger i renholdsbehov med SmartPlaner i CleanPilot Plan. Flere Smartplaner kan være aktive samtidig, og de kan aktiveres og deaktiveres med datostyring. Og hvorfor ikke lage konkrete planer for det man vet kommer? 

Se for deg at endret behov for sommeren legges inn god tid i forkant slik at det gir en forutsigbar og riktig kalkulert bemanning, ikke bare en mer eller mindre kvalifisert gjetning av bemanningsbehovet. Når sommerferien kommer blir Smartplanen som er satt opp aktivert, uten at noen må passe på. Den riktige innsatsen i form av oppgaver blir definert per rom – det er smart! Og det er veldig enkelt! 

SmartPlaner i CleanPilot gir deg som leder – og ikke minst servicemedarbeideren – en mulighet til å lykkes i en hektisk hverdag.

Ta gjerne kontakt for en CleanPilot Plan demo.

Frederik Nålby – Produktsjef Datec AS