Verden har blitt mer digital og fleksibel – det har vi i Datec også. Som første aktør i markedet lanserer vi nå en helt ny og unik portal for digital opplæring og kompetansestøtte. 

Vi vet at opplæring både er tidkrevende og kostbart når det gjøres i parallell med løpende drift. Med CleanPilot Academy legger vi til rette for en fleksibel og kostnadseffektiv opplæring for alle roller – når du vil og hvor du vil. Portalen er tilgjengelig for alle brukere av CleanPilot som har aktivert tjenesten, og fra hvilken som helst enhet og plattform. Kursene gjennomføres individuelt så man slipper å tilpasse seg andres læringstempo, og kan tas så mange ganger man ønsker. På den måten vil det også fungere som et støtteverktøy i hverdagen, dersom det dukker opp spørsmål knyttet til bruken av CleanPilot. 

Kort oppsummert – hva er CleanPilot Academy?

  • Integrert som en del av CleanPilot-konseptet og Datec sin support- og rådgivningspakke​
  • Lagt opp for at hver enkelt organisasjon kan tilrettelegge for skreddersydd digital opplæring, tilpasset den enkeltes arbeidshverdag​
  • Pedagogisk og videobasert i små økter med praktiske øvingsoppgaver
  • Organisert på en smart måte for å støtte de ulike rollene og prosessene i renholdsleveransen
  • Moderne plattform med tilgang 24-7​
  • Smart FAQ basert på Datec sin 20-årige erfaring

Vil du vite mer om verktøyet som forenkler opplæring og kompetanseutviklingen knyttet til CleanPilot i din organisasjon?  Last gjerne ned faktaboken som vi har skrevet om CleanPilot Academy.