DEMO
Ring oss for tilbud: (+47) 72 88 72 88 - E-Post: info@datec.no

CleanPilot – smart nettbrettløsning for renholdere.

Jobb Smartere med CleanPilot

Jobb Smartere med CleanPilot

Riktig renhold er viktig og nødvendig for både helse, miljø og trivsel. Det stilles i økende krav til både kvaliteten og utførelsen av renholdet, samtidig stilles det krav til at den samme leveransen gjøres mer effektivt av hensyn til kostnader. Dokumentasjon og kommunikasjon er viktige elementer for møte denne utfordringen. CleanPilot, er en nettbrettløsning, som revolusjonerer mulighetene for dokumentasjon og kommunikasjon. Det er enkelt å bruke, og krever minimalt med opplæring. Et praktisk og profesjonelt verktøy, som integrerer renholderne i den moderne digitale organisasjonen, og som rett og slett gjør det enklere å jobbe smartere.

white_tablet_dokumetn

Dokumentasjon

Kravet til og behovet for dokumentasjon øker. Det er viktig at renholdsleveranse kan dokumenteres i form av både utført planlagt arbeid, ekstraarbeid og avvik, og at renholderen selv kan gjøre dette på en enkel og effektiv måte.

De interaktive tegningene i CleanPilot gjør det enkelt for renholderne å registrere. Tegningene gir trygghet for at informasjonen registreres i riktig rom, samtidig som farger og symbolbruk gir renholdere forståelig og løpende oversikt over eget arbeid.

Arbeidsledere vil til enhver tid ha oversikt over progresjonen i dagens renholdsleveranse. Ved sykdom eller hendelser i løpet av dagen, kan arbeidsleder omdisponere ressurser, eller kontrollere at reserveplanen følges. Arbeidslederen kan, med enkle oppslag i CleanPilot, effektiv svare på kundehenvendelser vedrørende status på leveransen.

Kommunikasjon

«Et bilde forteller mer en tusen ord» Klisjé eller ikke – I CleanPilot utnytter vi kombinasjonen av interaktive tegninger, effektiv chatte-funksjon og videokonferanse, som åpner helt nye muligheter for kommunikasjon på tvers av språkbarrierer og geografiske avstander.

Den integrerte Chatte-funksjonen, gjør det enkelt å ha kontroll på internkommunikasjonen gjennom å sende enkle beskjeder til en eller flere, og se når meldingene er lest.

CleanPilot har også integrert Apple sin videokonferansefunksjon, Facetime, som raskt gjør det mulig sette opp videokonferanse til en medarbeider i teamet ditt. En unik måte å formidle problemstillinger, og løse disse på en spennende og trygg måte.

tablet_comm2

Interaktive tegninger

Datec har utviklet en unik teknologi, som gjør det mulig å overføre tegninger som grunnlag for brukergrensesnittet i CleanPilot. Teknologien overfører tegninger og tilhørende data slik at dette foregår med høy sikkerhet og lavest mulig datatrafikk.

Den optimaliserte synkroniseringsfunksjonalitet gjør at brukeren kan bruke CleanPilot under alle dekningsforhold, og være trygg på at alle registreringene blir lagret og overført straks brukeren er innenfor dekning.

I CleanPilot oppdateres de tegningsbaserte renholdsplanene løpende, med minimalt med ressurser, samtidig som arbeidsleder kan være trygg på at hver enkelt renholder vil åpne den oppdaterte renholdsplanen neste gang han/hun logger seg på. De interaktive tegningene i CleanPilot, vil alltid sørge for at endringer i planen blir fanget opp renholderen uten ekstra forklaringer og tilleggsinformasjon.


Enkelt å komme igang


Vi har gjort det enkelt for deg å komme i gang med CleanPilot, enten du benytter vårt unike Planleggings- og kalkyleverktøy Jonathan Clean eller ikke. Vi har svært gode erfaringer med at kunder som starter opp et CleanPilot prosjekt for ett av byggene sine opplever:

  • Hvor enkelt det er!
  • Hvor positiv effekt det har på renholderne og kundene!
  • Hvor god oversikt du som leder får!
  • Hvor enkelt det er å kommunisere!
  • Hvor lett det er å dokumentere og rapportere overfor kundene!

Dersom du har tegninger og planer, kan du bare sende de til Datec, så legger vi de inn for deg og gjør alt klart for CleanPilot, slik at du kan konsentrere deg om å ta det i bruk.

Det du må gjøre, er å kjøpe iPader og eventuelt festebraketter til renholds-vognene til de som skal være med i prosjektet.

Ta kontakt for å høre mer, og du vil bli overasket over hvor fort du kan komme i gang!

Start med å jobbe smartere i dag du også!

Dette sier kundene våre om CleanPilot

CleanPilot gjør at jeg som leder nå har oversikt hele tiden. Vi har aldri hatt så god oversikt og kvalitetssikring på planlagt arbeid, ekstraoppgaver og avvik som vi har med Cleanpilot
Mhammed El Moussaoui, Enhetsleder renhold på Rikshospitalet
CleanPilot-prosjektet har blitt en suksess hos oss. Nå gjør vi CleanPilot til et standardverkøy for alle renholderne på Oslo Universitetssykehus
Nina Trogstad Nikolaisen, Avd.Leder Renhold
CleanPilot er enkelt å lære og enkelt å bruke!
Florante Lumban, renholder Rikshospitalet
Back to Top
X