DEMO
Ring oss for tilbud: (+47) 72 88 72 88 - E-Post: info@datec.no

Om oss.

Hvem er vi?

Datec AS er et norsk selskap som utvikler dataverktøy for å øke verdiskapningen hos profesjonelle organisasjoner som leverer og kjøper tjenester innen Renhold og Facility Service. Våre medarbeidere har mangeårige bransjeerfaring fra renhold både innen offentlig og privat sektor. Vi har lang erfaring med digitalisering av renholdsbransjen, der vi ved å implementere CleanPilot har bidratt til verdiskapning i alle ledd. Vi kan vise til en rekke prosjekter der vi har bistått kundene med optimalisering av renholdet.

Ved å velge oss får du som kunde en samarbeidspartner med solid renholdsfaglig tyngde,  lang og bred erfaring med digitalisering, og som har et stort engasjement overfor sine kunders utfordringer og målsetninger.

Over 5 500 brukere i over 250 organisasjoner bruker daglig våre løsninger.

Vi har en betydelig og voksende kundemasse i Norge innenfor offentlig sektor (sykehus, kommuner, universitet/høyskoler, fylkeskommuner) og privatsektor (renholdsbyråer, konsulenter m.m ) og er ledende på utvikling av profesjonelle verktøy innenfor vårt område.

Nøkkelen til vår suksess ligger i:

  • aktivt engasjement i kundenes utfordringer og målsettinger
  • aktiv deltakelse i bransjen og på arrangementer for å beholde vår ledende
  • entusiastiske og engasjerte medarbeidere

Kontaktskjema

Har du spørsmål om våre produkter eller noe annet på hjertet? Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss direkte på telefon +47 7288 7288.

Melding:

Kontoradresse

Datec AS,
Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal, Norge

E-Post og Telefon

(+47) 7288 7288
info@datec.no

Kontortid

Man – Fre: 8:00 – 16:00

Back to Top