DEMO
Ring oss for tilbud: (+47) 72 88 72 88 - E-Post: info@datec.no

Om oss.

Hvem er vi?

Datec er Nordens største selskap innen tekniske løsninger til renholdsbransjen. Selskapet har spesialisert seg på digitale verktøy til renholdere i over 20 år, og verktøyene brukes nå av over 6000 renholdere i Norden, USA og Storbritannia. Datec har som mål å styrke, inspirere og innovere renholderen – en av samfunnets viktigste ressurser. Vi har også som mål å gjøre det enkelt for en organisasjon å få en totaloversikt over bygget. Ved hjelp av digitale verktøy blir det enkelt å dokumentere at bygget er trygt, ivaretatt og at alle rutiner for renhold og smittevern følges. Datec setter kunden først, og jobber etter verdiene innovasjonskraft og ærlighet. Smarte løsninger for renhold sikrer bedre arbeidsflyt, trygghet og forenkler arbeidet med smitteberedskap.

Ved å velge oss får du som kunde en samarbeidspartner med solid renholdsfaglig tyngde,  lang og bred erfaring med digitalisering, og som har et stort engasjement overfor sine kunders utfordringer og målsetninger.

Over 6000 brukere i over 250 organisasjoner bruker daglig våre løsninger.

Vi har en betydelig og voksende kundemasse i Norge innenfor offentlig sektor (sykehus, kommuner, universitet/høyskoler, fylkeskommuner) og privatsektor (renholdsbyråer, konsulenter m.m ) og er ledende på utvikling av profesjonelle verktøy innenfor vårt område.

Nøkkelen til vår suksess ligger i:

 • aktivt engasjement i kundenes utfordringer og målsettinger
 • aktiv deltakelse i bransjen og på arrangementer for å beholde vår ledende
 • entusiastiske og engasjerte medarbeidere

Kontaktskjema

Har du spørsmål om våre produkter eller noe annet på hjertet? Fyll ut skjemaet nedenfor eller ring oss direkte på telefon +47 7288 7288.

  Melding:

  Kontoradresse

  Datec AS – Trondheim kontor 
  Vestre Rosten 69, 7072 Heimdal, Norge

  E-Post og Telefon

  (+47) 7288 7288
  info@datec.no

  Kontortid

  Man – Fre: 8:00 – 16:00

  Back to Top