Fra 7.-9. Juni vil Datec delta på årets FDV-lederkonferanse Bygg Ren Verdi. Denne gangen går turen mellom Oslo og Kiel med ColorLine. Hovedtema for årets konferanse er «FDV-ledelse i fremtiden» og konferansen retter seg mot renholds­bransjen, FM, eiendoms­drift, skade­sanering med mer. På konferansen, vil Datec presentere CleanPilot konseptet og CleanPilot express produktene og ønsker hjertlig velkommen til alle nye og eksisterende kunder og sammarbeidspartnere.

Kom og møt vår nyeste samarbeidspartner 

Datec er stolt av å ha det sterkeste nettverket i bransjen. N3zones Group og Facilit er to av disse bransjelederne som stiller ut vedsiden av oss under konferansen. N3zones Group tilbyr løsninger som skal stoppe smuss i bygninger allerede i inngangspartieter og er en av Datec sin første sammarbeidspartner. Facilit er Datec sin nyeste sammarbeidspartner og er et firma som utvliker web-baserte løsninger innen fagfeltet FDVU av bygg og anlegg. Kom og hør hvordan vi begge jobber sammen for å gi våre kunder den beste komplementære løsninger innen FDVU.

Kom og møt våre nye medarbeidere

Datec er i god vekst og vinner stadig nye kunder. Våre produkter brukes i dag av 3500 digitale renholdere et tall som er i rask vekst. For å støtte våre brukere og fortsette digitaliseringen av renhold har Datec engasjert 3 nye medarbeidere. Møt de nye ansiktene i vårt kunde og markedsføringsteam!

 

Tore Duval Skaret – Key Account Manager    

Randa Bakken – Markedskonsulent

 

Delta i våre konkurranser og mer

Ikke gå glipp av sjansen til å delta i våre konkurranser der du kan vinne flotte premier og mer! Bestill møter med oss på forhand (salg@datec.no) og hør Jørgen Sannesmoen (Datec daglig leder) tale ved speakers corner.

Vi gleder oss til å møte våre kjære kunder på konferansen og ikke minst alle nye ansikter i bransjen!