DEMO
Ring oss for tilbud: (+47) 72 88 72 88 - E-Post: info@datec.no

Datec konferansen 2016.

1. - 2. NOVEMBER

Ny deltakerrekord
200 ledere fra nesten 90 ulike organisasjoner var samlet på Datec konferansen 2016.

Datecs årlige ledersamling med fokus på renhold, fdv og teknologi ble arrangert på Gardermoen den 1. og 2. november, ble nok en gang en suksess, med svært gode tilbakemeldinger. Deltakerne representerte ledere i både offentlig og privat sektor, og fagmiljø og konsulenter inne renhold og FDV.

97% anbefaler Datec konferansen til andre!


Datec fikk svært gode tilbakemeldinger på årets konferanse som tilbød et variert program med Lanseringer av nye produkt fra Datec, eksterne foredragsholdere, samarbeidspartnere og Nettverkssamlinger. 92% av deltakerne sier det er sannsynlig at de deltar på neste års konferanse.

Se bildecollage fra konferansen

Lansering av CleanPilot konseptet

Datec lanserte et nytt konsept med fokus på verdiskaping i alle ledd. CleanPilot er nå i tillegg til CleanPilot Go – Ipad-appen for leder og renholder utvidet med:

CleanPilot Direct– Webportal for leverandør med løpende oversikt på tvers av alle prosjekt. I tillegg til CleanPilot Value – Webportal for kunden med muligheter bestillingsmuligheter og enkelt tilgang på status (Dasher) og rapporter satt opp av Leverandøren.

Lansering av CleanPilot express

Datec lanserte også et nytt tilbud for å komme enda enklere igang med CleanPilot Go. Kunden kan nå fleksibelt velge mellom flere ulike prosesser. Fra den tradisjonelle med egen innlegging av tegninger og planlegging til fullt eller delvis outsourscing der Datec legger til rette alt og kunden kan konsentrere seg og digital drift av renholdstjenesten med CleanPilot konseptet.

Last ned foredragene om de nye produktene og tjenestene


Foredragsholdere

De inviterte foredragsholderene fikk generelt meget gode tilbakemeldinger både for fremføring og innhold.

Anne Jensen

Vise administrerende direktør, NHO Service

Årets innleder

Med bevisst bruk papirnotater og fravær av Powerpointer, tok Anne Jensen oss med gjennom en tidsreise av renholdsfagets utvikling og gav oss perspektiver på hvordan teknologi vil bli viktigere og viktigere fremover, samtidig som hun understreket at renholderen fremdeles vil være den viktigste ressursen.

Nora Johanne Klungseth

Senior rådgiver, EY

Bestiller og oppfølgerkompetanse

Et foredrag som gav innblikk i forskjeller i bestiller og oppfølger kompetanse i ulike land og mellom offentlige og private sektor i Norge. Hun kom med råd og tips om hvordan offentlig sektor kan vurdere seg selv ift til konkurranse. I tillegg betraktet Nora hvilke trender som vil påvirke renholdskontrakter fremover.

Last ned foredraget her

Håkon Gissinger

Senior Consultant, Rambøll

Dagens muligheter for renholdsbransjen med Entrepenør-rådgiverens øyne

I foredraget viste Håkon Gissinger hvordan prosjekteringsverkøy og BIM (BygningsInformasjonsmodeller)
benyttes. Han utfordret renholdsledere til å melde seg på den virituelle befaringen, og bruke de muligheter som nå finnes for å bidra med sin kompetanse gjennom de teknologiske muligheter som nå finnes.

Stein Guldbrandsen

Seksjonsleder, Samferdsel og Teknisk – Fagforbundet

Selvgjort er velgjort – kommunens renholdere har potensiale til å bli de beste!

Hadde fått i oppdrag å fremsnakke de renholderne i offentlig sektor!

Caroline Cham

Tjeneste utvikler, Coor

Datecs nettverkgrupper

Datec har hatt stor suksess med Nettverkgruppene. Over 100 deltakere på de første samlingene. Caroline fortalte om erfaringene med arbeidet fra en av gruppene hun er leder. Alt fra erfaringsutveksling til relasjonsbygging. Hun oppfordret Datecs kunder til å delta i dette arbeidet.

Last ned foredraget her

Rolf Evensen

Daglig leder, Facilit

Ny Samarbeidspartner innen FDV

Datec kunne stolt presentere Facilit som komplimentær partner og FDV-systemleverandør. Rolf Evensen fortalt om hvilke muligheter Facilit kan tilby og hvordan Datec og Facilit sammen kan tilby kundene komplette løsninger.

Last ned foredraget her

Overaskelse: Mennesket i digital omstilling

Lautus-prosjektet – Dyktiggjøring av Renholderene lønner seg!

Renholdssoner og Datec presenterte resultatene fra Lautus prosjektet. Et prosjekt med fokus på å dyktiggjøre renholderen. Prosjektet følger flere organisasjoner fra fra før tiltak som: INSTA 800, Renholdssoner og CleanPilot til etter. Som en del av prosjektet, er det laget en film som følger en av renholderne i prosjektet: Aysun Yasar

Last ned foredraget her
Se Lautus filmen

Bodil Langsrud

Seksjonsleder, Oslo Kommune

NS INSTA800 – Fra betviler til believer

Fortalte om utfordringene og tiltakene som er gjennomført i Avdeling Stovner. Erfaringene med bruk av CleanPilot har gjort en stor forskjell mulighetene for gjennomføringen av NS INSTA800.

Last ned foredraget her

Cathrin Hansen

Renholdsleder – Rana Kommune

Fra versting til best i klassen

Catrin fortalte om hvilke utfordringer som møtte henne som ny leder i kommunen for 5 år siden. Konkurranse utsetting og høyt sykefravær var noen av utfordringer. Gjennom frisk pågangsmot og målrettede tiltak ble sykefraværet halvert.

Last ned foredraget her

Charlotta Moore og Pia Hedman-Modig

Sodexo

Sodexo – Renholdsleverandør med suksess

Charlotta Moore og Pia Hedman-Modig fra Sodexo forteller om sine erfaringer med innføring av CleanPilot på en av sine store kontrakter med AstraZeneca i Sverige, og kommer med gode råd til andre som vil starte med CleanPilot

Last ned foredraget her

Årets ambassadør pris gikk til Sodexo

Hvert år deler Datec ut årets ambassadør pris. Prisen går til de som på en særs god måte fremmer bruken, og synliggjør verdien av Datecs produkter. Årets Ambassadørpris gikk til Sodexo representert ved Charlotta Moore og Pia Hedmann Modig

Festmiddag og underholdning

Den første dagen ble avsluttet med Festmiddag, prisutdelinger og underholdning med underholdning. Saxofonisten Kim Erik Pedersen. Det ble utdeling av priser og gevinster fra Leverandørene og Datec fremførte sitt eget shownummer: Nora Pandora (se filmen her)

Vi vil takke Foredragsholdere, Samarbeidspartnere og deltakere for at dere bidro til at Datec konferansen 2016 ble en flott opplevelse!

Back to Top
X