En stor suksess

people_konferansen3150 mennesker fra mange ulike organisasjoner og Datecs samarbeidspartnere var samlet på Radisson Blu Gardermoen 3.-4 november.

Evalueringene fra deltakerene var entydige. Dette ble en suksess!

94% av deltakerne var meget fornøyd eller fornøyd med å ha deltatt på Datec -konferansen 2015. Både Kunder og ikke-kunder var samstemt på dette.

CleanPilot NS INSTA 800

jorgen_presentationDatecs store lansering var CleanPilot NS INSTA 800.

Ett års utvikling i samarbeid med kunder og viktige referansepersoner i bransjen, gjorde at Datec kunne overraske de fleste med banebrytende funksjoner.

Den største nyheten med CleanPilot NS INSTA 800 er tilretteleggingen av hvordan Servicemedarbeideren nå enkelt kan lære seg NS INSTA 800 som en del av den daglige bruken av CleanPilot. CleanPilot inneholder hjelpeverktøy for læring og direkte feedback som gjør servicemedarbeideren bevisst på om han/hun leverer avtalt kvalitet i hvert rom.

INSTA-meteret

insta_meteretEt nytt begrep ble introdusert konferansen. INSTA-meteret – en unik og effektiv «feedback»-funksjon, som gir servicemedarbeideren umiddelbar og visuell tilbakemelding på om avtalt kvalitet er levert.

INSTA-meteret er en presentasjons-måte som automatisk beregner resultatene av et kontrollskjema og presenterer resultatet på gjennom enkle «speedometer» rett etter egenkontollskjema er utfylt.

Se høydepunkter og intervjuer fra konferansen

Du kan se video av høydepunktene og intervjuer fra Datec konferansen her

Intervjuer

Berit Leidland
Johnny Tjore
Bodil Langsrud
Mari Røed
Caroline Cham
Marita Sande