Her er et stjerneeksempel på bruken av systemene våre i praksis:

Iren Bringa på Høgskolen i Østfold har hatt Jonathan Clean og CleanPilot siden januar 2015. Hun startet med 27 brukere på CleanPilot, nå har hun redusert til 19.

Hun har brukt systemet aktivt hele veien:

  1. Redusert på frekvenser for å få ned tiden på renholdet
  2. Omfordelt områder etter naturlig avgang, slik at de renholderne som er igjen også har fått større stillingsandeler

Renholderne har hele tiden oversikt over hva de skal gjøre i CleanPilot, slik at endringer kan iverksettes uten negative følger for brukerne av byggene.

Datec er en bedrift som tenker framover, som ser markedet og kjører fortløpende produktutvikling i samarbeid med kundene. Og jeg er en av dem som har vært så heldig å få være med i denne prosessen. Dette er et solid og gjennomført verktøy for renholdere og ledere, noe som gjør hverdagen vår mer effektiv, og i tillegg gir god kommunikasjon – sa Iren Bringa. 

 

Denne kundehistorien er vår beste dokumentasjon på at bruk av CleanPilot skaper verdi! Vi vil gjerne takke Irene Bringa for sin historie og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid i 2019.

Har du en verdihistorie du vil dele med oss om hvordan CleanPilot skaper verdi i din organisasjon? Ta gjerne kontakt med oss på info@datec.no.