DEMO
Ring oss for tilbud: (+47) 72 88 72 88 - E-Post: info@datec.no

Effektiv dokumentasjon av utført
arbeid og avvik
Unik kommunikasjon gjennom
Chat og Facetime
Enkelt distribusjon av forståelige
arbeidsplaner
CleanPilot Demo
Enkelt med CleanPilot Det å bruke ett verktøy som alle synes er enkelt og alltid
er tilgjengelig med oppdatert arbeidsplan, er smart.
Det gjør at alle forstår planen, og kan dokumentere arbeidet
sitt på en effektiv måte.
Ja, Jeg vil teste CleanPilot
Ett tegningsarkiv Jonathan FDV gjør det enkelt for organisasjonen å organisere
i ett tegningsarkiv selv om du har ett arkiv bestående av mange
ulike standarder og formater. Med Jonathans brukervennlige DAK-
funksjonalitet er du uavhengig andre DAK-systemer.
Les mer om Jonathan FDV

Jobb Smartere med CleanPilot

Riktig renhold er viktig og nødvendig for både helse, miljø og trivsel. Det stilles i økende krav til både kvaliteten og utførelsen av renholdet, samtidig stilles det krav til at den samme leveransen gjøres mer effektivt av hensyn til kostnader. Dokumentasjon og kommunikasjon er viktige elementer for møte denne utfordringen. CleanPilot, er en nettbrettløsning, som revolusjonerer mulighetene for dokumentasjon og kommunikasjon. Det er enkelt å bruke, og krever minimalt med opplæring. Et praktisk og profesjonelt verktøy, som integrerer renholderne i den moderne digitale organisasjonen, og som rett og slett gjør det enklere å jobbe smartere.

CleanPilot Demo

Vi har gleden av å tilby gratis demo av CleanPilot!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!

Videoene nedenfor gir deg en enkel oversikt over hvordan du installerer CleanPilot på din iPad, samt en gjennomgang av de viktigste funksjonene CleanPilot har å tilby for renholdere og ledere.

Ring oss gjerne på 72887288 dersom du har spørsmål

  CleanPilot Installering

  CleanPilot for Renholder

  CleanPilot for Leder

  white_tablet_dokumetn

  Dokumentasjon

  Kravet til og behovet for dokumentasjon øker. Det er viktig at renholdsleveranse kan dokumenteres i form av både utført planlagt arbeid, ekstraarbeid og avvik, og at renholderen selv kan gjøre dette på en enkel og effektiv måte.

  De interaktive tegningene i CleanPilot gjør det enkelt for renholderne å registrere. Tegningene gir trygghet for at informasjonen registreres i riktig rom, samtidig som farger og symbolbruk gir renholdere forståelig og løpende oversikt over eget arbeid.

  Arbeidsledere vil til enhver tid ha oversikt over progresjonen i dagens renholdsleveranse. Ved sykdom eller hendelser i løpet av dagen, kan arbeidsleder omdisponere ressurser, eller kontrollere at reserveplanen følges. Arbeidslederen kan, med enkle oppslag i CleanPilot, effektiv svare på kundehenvendelser vedrørende status på leveransen.

  Kommunikasjon

  «Et bilde forteller mer en tusen ord» Klisjé eller ikke – I CleanPilot utnytter vi kombinasjonen av interaktive tegninger, effektiv chatte-funksjon og videokonferanse, som åpner helt nye muligheter for kommunikasjon på tvers av språkbarrierer og geografiske avstander.

  Den integrerte Chatte-funksjonen, gjør det enkelt å ha kontroll på internkommunikasjonen gjennom å sende enkle beskjeder til en eller flere, og se når meldingene er lest.

  CleanPilot har også integrert Apple sin videokonferansefunksjon, Facetime, som raskt gjør det mulig sette opp videokonferanse til en medarbeider i teamet ditt. En unik måte å formidle problemstillinger, og løse disse på en spennende og trygg måte.

  tablet_comm2

  Interaktive tegninger

  Datec har utviklet en unik teknologi, som gjør det mulig å overføre tegninger som grunnlag for brukergrensesnittet i CleanPilot. Teknologien overfører tegninger og tilhørende data slik at dette foregår med høy sikkerhet og lavest mulig datatrafikk.

  Den optimaliserte synkroniseringsfunksjonalitet gjør at brukeren kan bruke CleanPilot under alle dekningsforhold, og være trygg på at alle registreringene blir lagret og overført straks brukeren er innenfor dekning.

  I CleanPilot oppdateres de tegningsbaserte renholdsplanene løpende, med minimalt med ressurser, samtidig som arbeidsleder kan være trygg på at hver enkelt renholder vil åpne den oppdaterte renholdsplanen neste gang han/hun logger seg på. De interaktive tegningene i CleanPilot, vil alltid sørge for at endringer i planen blir fanget opp renholderen uten ekstra forklaringer og tilleggsinformasjon.


  Dette sier kundene våre om CleanPilot

  CleanPilot gjør at jeg som leder nå har oversikt hele tiden. Vi har aldri hatt så god oversikt og kvalitetssikring på planlagt arbeid, ekstraoppgaver og avvik som vi har med Cleanpilot
  Mhammed El Moussaoui, Enhetsleder renhold på Rikshospitalet
  CleanPilot-prosjektet har blitt en suksess hos oss. Nå gjør vi CleanPilot til et standardverkøy for alle renholderne på Oslo Universitetssykehus
  Nina Trogstad Nikolaisen, Avd.Leder Renhold
  CleanPilot er enkelt å lære og enkelt å bruke!
  Florante Lumban, renholder Rikshospitalet
  OUS_logo
  rikshospitalet_logo

     
  Back to Top
  X