Hvert år gir Datec en julegave i form av et økonomisk bidrag til en eller flere organisasjoner som fortjener en annerkjennelse og støtte for viktig samfunnsarbeid med fokus på hjelpe enkeltmennesker til en bedre hverdag.

I år har vi valgt å gi våre julegaver til Hokus Pokus Kreft i Fokus og Kreftforeningen:

Hokus pokus kreft i fokus

Hokus pokus kreft i fokus, er en av Norges største innsamlingsaksjoner til inntekt for Kreftforeningen. Aksjonen er initiert og ledet av Gustav Rogstad fra Orkanger, enkemann til Elin som for noen uker siden tapte kampen mot kreften. I sommer gikk Gustav 10 2000-meterstopper i Rondane, med ulike sponsorer på hver topp. Det ble samlet inn 340.000kr på dette prosjektet.

Det er stor aktivitet på aksjonens facebook- og instagramsider, der det deles åpenhjertig for å skape oppmerksomhet rundt kreftsaken og viktigheten av økonomiske bidrag til kreftforskning. Gustav har valgt å fortsette arbeidet med denne innsamlingen, også i 2022. Han har også startet en innsamling til inntekt for barnas utdanning, etter ønske fra Elin.

Kreftforeningen

Kreftforeningen er en av de største bruker- og interesseorganisasjonene i Norge. De er en betydelig samfunnsaktør og en stor medlemsorganisasjon på helseområdet. De er en folkebevegelse med 128 000 medlemmer, 25 000 frivillige, 200 medarbeidere og tusenvis av givere og støttespillere som skaper gjennomslag for kreftsaken. De jobber for at færre skal få kreft, at flere skal overleve kreft og for bedre livskvalitet for pasienter og pårørende. «Et liv uten kreft» er visjonen de strekker seg mot.

Med ønske om en magisk jul for alle!

Fra alle oss i Datec AS