Kjære kunde,

Datec AS, som ansvarlig leverandør av tjenester og løsninger i en bransje som er ekstra viktig i tiden vi er inne i nå, ønsker å bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense spredningen av Korona-viruset (Covid-19). 
Samtidig skal vi opprettholde vår aktivitet for å kunne bidra med riktig støtte og ressurser til våre kunder for «å holde hjulene i gang». Vi har derfor iverksatt en intern beredskapsplan. 
Denne innebærer en disponering av ressurser for å ivareta fysisk sikkerhet for våre ansatte og gjøre dem i stand til å være operative på en trygg måte i tiden fremover, slik at også dere som kunder i størst mulig grad skal få den støtte og hjelp dere trenger.
 
Basert på regjeringens tiltakspakke offentliggjort i dag, har vi innført følgende tiltak som vi ønsker at du som kunde kjenner til:

  • Våre ansatte vil arbeide fra sine hjem fra og med fredag 13. mars kl.1200 i normal arbeidstid
  • Våre ansatte er kvalifiserte til digital drift, og vil være operative i normal arbeidstid ift. håndtering av:
    • Supporthenvendelser 
    • Telefon, e-mail, digitale møter som Skype og Teams
  • I perioden fra og med 13. mars vil vi derfor ikke gjennomføre reiser eller fysiske møter som ikke vurderes som forretningskritiske, eller som frarådes av Helsemyndighetene. Dette vil vare til situasjonen endrer seg og myndighetene har endret fare-status og opphevet de tiltak de nå har innført
  • Kurs som er planlagt, vil erstattes med Webinar – vi kommer tilbake med tilbud om kort tid

Vi vil derfor understreke at vi i tiden fremover vil være fullt operative for å kunne gjennomføre både intern og ekstern aktivitet. Vi vil derfor behandle alle henvendelser som skulle komme som normalt.

Vi vil selvfølgelig holde dere som kunder løpende oppdatert, samtidig krysser vi fingrene for at tiltakene myndighetene nå har iverksatt virker og vi snarest mulig er tilbake i en normalsituasjon. 

Vi vil snarlig publisere et nyhetsbrev som konkretiserer aktivitet og tilbud fra Datec i tiden fremover.

Mvh 
Jørgen Sannesmoen
CEO, Datec AS