Forenede Service går foran i den danske renholdsbransjen og styrker sin leveranse i markedet med CleanPilot som skal bidra til effektive, veldokumenterte og transparente leveranser som skaper trygghet for alle involverte.

Vi i Datec er stolte av å kunne levere våre systemer til et selskap som setter servicemedarbeideren og kunden i fokus og gleder oss til å utvide og styrke samarbeidet ytterligere.

Forenede Service sin vilje til videreutvikling og kontinuerlig forbedring kombinert med Datec sin evne til å lage innovative løsninger er en god match som både disse selskapene og kundene av renholds- og FM-tjenester vil nyte godt av i tiden fremover.

I 2021 ser vi fram til også å inkludere sensorikk i leveransen til Forenede Service for virkelig å legge grunnlaget for dynamisk behovsbasert renhold. Vi har løsningen klar og gleder oss til å begeistre den danske bransjen sammen med Forenede Service.

Her kan du lese om hvordan Forenede Service selv beskriver samarbeidet med Datec og hvordan de bruker CleanPilot for å sikre kvalitet i deres serviceleveranser.