Før sommervarmen på Østlandet hadde gitt seg, var alle renholderne på Malakoff vgs i Moss tilbake under ledelse av renholdsleder Anita Iren Mikkelsen, klare for nye utfordringer. Nå var tiden kommet for å bli ytterligere dyktiggjort ved å bruke CleanPilot som drifts- og støtteverktøy i hverdagen. Det var en engasjert og ivrig gjeng som samlet seg til oppstartskurs, og det var tydelig at et godt verktøy for dokumentasjon av eget arbeid, ekstraarbeid, bestillinger og avvik var etterlengtet.

Etter en liten måneds bruk viser webportalen CleanPilot Direct høy aktivitet og riktig bruk, så oppstarten på Malakoff er en solskinnshistorie både for renholdskonsulent Ann Christin Skogum Jorås i Østfold fylkeskommune, og for Datec.

I tiden fremover vil renholderne på Malakoff bruke CleanPilots egenkontrollfunksjonen i NS INSTA800 aktivt. Før jul er planen å komme i gang med offisielle Insta-kontroller noe som ytterligere vil dokumentere det gode arbeidet som renholderne på Malakoff gjør for skolen og Fylkeskommunen.

En kikk på Direct portalen viser høy aktivitet

Vi ønsker de velkommen på laget, og ser fram til et godt samarbeid!