Mandag 2. november rundet vi i Datec 20 ansatte, med Nikolas Kittelsen Egstad på plass som del av Customer Success teamet. Nikolas har allerede rukket å bli tre måneder gammel i Datec, da han har hospitert siden i sommer, og virkelig bidratt under covid-19 perioden.  

Nikolas er ansatt som supportmedarbeider, og vil få et utvidet ansvar for både support og vårt fremtidige «on demand» kurstilbud, som nå er i støpeskjeen og på vei til å bli utviklet. Nikolas er det sjette medlemmet på avdelingen Customer Success, og med sine 22 år bringer han inn ny kunnskap i teamet, og kompletterer ytterligere et allerede godt innarbeidet team i vår avdeling for kundesuksess.  

«Vi er svært glade for at Nikolas nå er en del av Datec generelt og Customer Success teamet spesielt. Han har allerede overbevist oss om at hans kompetanse vil komme svært godt med i arbeidet med å utvikle våre prosesser i det videre. Vi er avhengig av å hele tiden fornye oss og tenke nytt, i et landskap som stadig endrer seg. Vi har alltid vært digitalt fokusert i Datec, men covid-19 har bidratt til at vi fort ønsker å ta nye digitale steg. I den sammenheng vil Nikolas så definitivt bidra, og reisen vi nå har startet på for å ytterligere gjøre våre kurs digitalt tilgjengelig er et eksempel på hvor hans kompetanse vil kunne bidra sterkt til suksess». Dette sier Yngve Resell Mo, som er Direktør for Customer Success i Datec.  

Nikolas utdanning og egen utviklet kompetanse innen film og foto og bidro blant annet sterkt til at mye av materiellet som ble benyttet under DK20 ble lagt merke til som svært gode produksjoner. «Nikolas var uten tvil en viktig bidragsyter i arbeidet med å lande en helstøpt og profesjonell konferanse, og det arbeidet han la ned og den kvaliteten som kom ut overbeviste oss alle om at her ligger det mye engasjement og kunnskap, sier Resell Mo.» 

For deg som slår på tråden til oss i Datec er det sannsynlig at du møter en hyggelig stemme som ønsker deg velkommen, og ønsker å bidra til at du skal få svar på eventuelle spørsmål. Vi ønsker Nikolas velkommen til oss i Datec og gleder oss til å la dere få glede av hans kompetanse i fremtiden.