Siden oppstarten i 1983 har Datec stadig tilpasset og utviklet produkter og organisasjon. De siste ti årene har fokuset vært på å digitalisere renholderen, og CleanPilot når stadig ut til nye kunder. Funksjonalitet og kvalitet er nøkkelord i alt som gjøres. 

Digitalisering av renholderen er mer aktuelt enn noen gang. For å møte stadig økende interesse fra kundene har Datec i 2022 satset sterkt, med fem nye ansettelser for å sikre alle kunder en premium kundeopplevelse. 

To nye fullstackutviklere  

CleanPilots produkter utvikles hele tiden for å gi enda bedre funksjonalitet og flere muligheter for renholderen og deres ledere. Datec har derfor ansatt to ekstremt dyktige fullstackutviklere som går rett inn i utviklingsteamet, de vil styrke både kapasitet og kompetanse i tiden som kommer.  

Begge har lang erfaring fra utviklingsprosjekt for både norske og internasjonale kunder. 

Ravi Kumar og Naresh Kumar Kotiyal styrker Datecs utviklingsteam som fullstackutviklere

Førsteklasses rådgiver hentet fra kundesiden 

For å sikre best mulig forståelse for kundeperspektivet, og den beste oppfølginga ut mot alle kunder, er Caroline Binta Cham ansatt som Senior Rådgiver. Caroline har lang erfaring med forbedringsarbeid med digitale verktøy i Coor og DSS (Departementenes Sikkerhets- og Serviceorganisasjon), og styrker teamet med førstehånds forståelse for kundens hverdagsutfordringer. 

Caroline Binta Cham kommer fra forbedringsarbeid i Coor og DSS, og vil jobbe som Senior Rådgiver i Datec. 

Kommersielle krefter inn 

Ann Mari Bade og Jonas Forså kommer inn i Datec med kommersiell styrke, og vil profesjonalisere salg- og markedsarbeidet. 


Den siste måneden har Datec fått på plass to nye avdelingsledere i sentrale roller for å profesjonalisere og bygge opp salgs- og markedsarbeidet.  

 Jonas Forså er ansatt som salgssjef. Han har lang erfaring softwaresalg i bygge og eiendomsbransjen som salgssjef i Holte AS. Erfaring og kompetanse fra FDV-området og forståelse for digitale tegninger og BIM vil være sentralt når Jonas får ansvaret for å videreutvikle Datecs salgsarbeid.  

«Jeg ser fram imot å jobbe med CleanPilot, et markedsledende kvalitetsprodukt som løser de daglige utfordringene innen renholdsdrift.» 

 Ann Mari Bade er Datecs nye markedssjef. Hun er utdannet innen markedskommunikasjon og prosjektledelse, med erfaring fra VY og Coop. Ann Maris hovedoppgave vil være å videreutvikle Datecs merkevare og kommunikasjonsplattform.   

«Vi har veldig gode produkter, som over tid har vist seg å styrke renholdere og ledere. Nå skal vi se på hvordan vi også kan skape den beste kommunikasjonsplattformen for våre kunder og samarbeidspartnere.» 

 Vi i Datec ser fram til en spennende reise videre, der vi sammen skal sikre en premium kundeopplevelse fra A-Å!