Sommerferien er over og de aller fleste er nå tilbake på jobb. Hos Datec har vi brettet opp ermene og satt i gang med det som vi tror blir en kjempespennende høst. Det er stadig flere både private og offentlige renholdsleverandører som velger å starte med CleanPilot, inkludert Direct og Value. Både for nye og erfarne kunder er det viktig å kunne programmene godt. Dette gir økt verdiskapning i alle ledd samt trivsel hos brukeren.  Vi er derfor stolt av å kunne tilby en solid kursrekke på våre produkter. Kursene vil være nyttig enten du er ny kunde eller erfaren bruker av våre programmer.

Kursoversikten finner du her med lenke til påmelding: www.datec.no/kurskalender/

Kursene vil holdes både i Osloområdet og i våre lokaler i Trondheim.

Blant kursene vi tilbyr i høst finner du:

CleanPilot oppstartskurs som gir en gjennomgang av de grunnleggende funksjonene i CleantPilot. Egner seg for de som skal komme i gang med CleanPilot.

CleanPilot- konseptet som tar for seg alle funksjoner i CleanPilot GO, CleanPilot Direct og CleanPilot Value. Egner seg for ledere og administratorer hos eksisterende kunder.

Jonathan Clean grunnkurs som gjennomgår de grunnleggende funksjoner i Jonathan Clean som gjør at du kan bruke det kraftigste planleggingsverktøyet for renholdsplanlegging som er på markedet. Egner seg både for de som er helt nye i bruken og de som vil ha oppfrisket sin kompetanse.

Tegnekurs, polygon innlegging og ajourføring. Kurset egner seg for Jonathan brukere som skal importere nye tegninger til renholdsplanlegging eller gjøre endringer i eksisterende tegninger. Kurset gir et godt grunnlag for å lage og vedlikeholdet polygontegninger til renholdsplaner.

For å ha godt utbytte av dette kurset bør du ha gjennomført Jonathan grunnkurs først.

 

Mer informasjon om kursene finner du i vår kurskalender og første kurs er allerede 29. august i Oslo.

Meld deg på, bli inspirert og ta ut det fulle potensialet i våre program!