Hver måned, tilbyr Datec opplæringskurs til sine kunder om praktisk bruk av CleanPilot og CleanPilot konseptet. Dette er en god start for alle kunder for å komme seg i gang med systemet. Denne uken samlet Ren-Consult bransjefolk hos Datec for to dagers opplæringskurs i NS-INSTA 800 standarden som omhandler rengjøringskvalitet. Kurset ble holdt av vår samarbeidspartner Ren-Consult AS og hadde 17 deltakerne, som ble kurset mot personsertifisering etter nivå 3 i NS-INSTA 800. Kurset er basert på siste versjon av NS-INSTA 800:2010 og legger vekt på å kombinere teoretisk innføring med praktiske oppgaver, slik at deltakerne skal være klare for å starte gjennomføringen etter endt kurs. Kurset ble avsluttet siste dag med teoretisk og praktisk eksamen.

 


                                                                    

Per Arne Løvstad, daglig leder i Ren-Consult AS holder INSTA 800 kurs hos Datec

Krav til utvikling: Dagens krav til utvikling er store både i offentlig og privat sektor. Krav til at offentlige virksomheter må bevise at de er konkurransedyktige mot privat sektor, mens private selskaper må øke fokus på å levere avtalt kvalitet, sier Per Arne Løvstad, daglig leder i Ren-Consult AS.

Benchmarking og sammenlikning: I det offentlige marked ønsker mange kommuner og fylkeskommuner å sammenligne seg med andre på kvalitet i levert renhold. De ønsker å holde seg på samme nivå som andre og å være med på utviklingen. INSTA 800 viser seg som et godt måleverktøy for nettopp dette.

Offentlige virksomheter leverer ofte god renholdskvalitet, men uten å dokumentere det. Godkjente INSTA 800 kontroller er den beste dokumentasjon du kan få på renholdskvalitet, sier Løvstad.

Økende etterspørsel: Flere oppdragsgivere etterspør INSTA 800 sertifisert personell hos leverandører ved kjøp av renholdstjenester. Dette er den beste dokumentasjonen du kan få på personlig kompetanse i INSTA 800 og dette begynner nå innkjøperne å få øynene opp for.

 

Litt om NS-INSTA 800:

NS-INSTA 800 er en standard som fastsetter og bedømmer oppnådd rengjøringskvalitet etter utført renhold. Standarden er resultat av et samarbeid mellom de nordiske land, Danmark, Sverige og Norge, og er den eneste offentlig godkjente standard for måling av rengjøringskvalitet, og gjeldende i hele Norden. Systemet er et måleverktøy for hva som er rent nok og denne måten å arbeide på har resultert i riktigere og mer balansert rengjøringskvalitet.

CleanPilot og NS-INSTA 800:

Hos Datec tar vi sikte på å utvikle enkle verktøy med høy funksjonalitet som øker produktiviteten og hjelper de som jobber med renholdsleveranser slik at de kan jobbe smartere. Vi forstår at det er økende krav for kvalitetssikring, derfor har vi utviklet CleanPilot NS-INSTA 800 som er et unikt verktøy som gir nye muligheter for forenkling, effektivisering og fleksibilitet i arbeidet med NS-INSTA 800. Les mer om CleanPilot NS-INSTA 800 her.

Ta gjerne kontakt med Ren-Consult hvis ditt firma trenger INSTA 800 kurs eller du er interessert i å lære mer. www.renconsult.no  www.insta800.no