Da har vi i Datec pakket ned telt, hengekøyer og badetøy og parkert både campingvogn og bobil for nå. Vi gleder oss alle til en fartsfylt høst med mye spennende på programmet.

Allerede før sensommeren tok fatt fikk vi krysset av for en hyggelig milepæl, da vi registrerte mer enn 1 million kvadratmeter tegninger i CleanPilot så langt i år. For oss er dette en god pekepinn på hvor vi står, og ikke minst viser det at renhold er i vinden som aldri før.  Det gleder oss stort å se hvordan bransjen i sin helhet har blitt løftet opp og frem gjennom det siste 1,5 året spesielt. 

For at vi også i fremtiden skal kunne tilby gode leveranser, gjennomtenkte råd og gode opplevelser knyttet til bruken av CleanPilot, trengs det også flere dyktige mennesker hos oss i Datec. Vi gleder oss til å presentere våre nye kollegaer og vi kan avsløre at vi allerede 1. september får et nytt medlem på vår Customer Success avdeling. 

Følg med utover høsten for mer spennende nyheter angående utdanning av renholdere digitalt og CleanPilot produktene.

Alle vi i Datec håper sommeren har gjort godt, og at dere alle sammen er like klar som oss til å gyve løs. Lurer du på noe, eller trenger du noen gode tips og råd for å komme opp i fart? Ta kontakt, så bistår vi gjerne 😊.