Boragos digitale utdanningstjeneste Städakademin vokser og har passert 5000 kursdeltakere. Städakademin passer for alle bedrifter, store og små. Nå har Datec og Borago signert en partneravtale. Gjennom dette sikrer Borago sin posisjon som et fremtidsrettet selskap som alltid søker de beste digitale løsningene for sine kunder, og Datec får en partner med god fagkompetanse og et stort nettverk i det svenske markedet.

Datec er Nordens største selskap innen total programvareløsninger for renholdsbransjen. Selskapet har spesialisert seg på digitale verktøy med fokus på renhold i over 20 år, og CleanPilot-verktøyene brukes nå av over 5500 renholdere i Norden, Storbritannia og USA. Nå tar Borago og Datec steget videre ved å etablere et samarbeid som sikrer et enda bedre tilbud til alle organisasjoner som ønsker gode digitale løsninger som støttes av sterk fagkompetanse i leveransen!

Samarbeidet inkluderer også utveksling av kunnskap og erfaring rundt digitalisering av renholdsprosessen.

En felles drivkraft er å digitalisere renholdsbransjen.

Borago er en anerkjent kunnskapsbedrift i renholdsbransjen i Sverige. I sine konsulentoppdrag har Borago manglet et godt digitalt planleggingsverktøy. Der fyller Datecs verktøy, CleanPilot, en viktig oppgave – som sikrer både effektiv planlegging, god dokumentasjon og muligheten for effektive smittevernsplaner. Ikke minst er det et fremtidsrettet verktøy som gir kundene våre en god og sikker kommunikasjonsplattform – sier Karl Henriksson – Administrerende Direktør i Borago.

“Vi er stolte av at Borago valgte vår plattform for å sikre sine kunder og partnere i Sverige,” fortsetter Jørgen Sannesmoen – Administrerende Direktør i Datec. “Med vårt fokus på gode og fremtidsrettede løsninger er vi overbevist om at Borago har tatt et klokt valg. Borago vil være et godt tilskudd til Datecs eksisterende partneravtaler i Sverige, og vi ser frem til fortsettelsen”, avslutter Sannesmoen.

Borago er Sveriges markedsledende kunnskapsleverandør til renholdsbransjen. Selskapet har jobbet med opplæring og konsulenttjenester siden 1994. Forretningsområdet «Utdanning» har kurs og programmer for renholdere, ledere og kunder. Forretningsområdet «Konsulenttjenster» jobber med utredning, anskaffelse og oppfølging / kontroll. Städakademins forretningsområde har utviklet og solgt e-læringskurs for renholdsbransjen siden 2018. Bedriftens verdisett bygger på engasjement, sikkerhet og utvikling. Les mer på www.borago.se, www.stadakademin.se.

Datec er Nordens største selskap innen tekniske løsninger for renholdsbransjen. Selskapet har spesialisert seg på digitale verktøy for renhold i over 20 år, og verktøyene brukes av over 5500 renholdere i Norden, Storbritannia og USA. Datec har som mål å styrke, inspirere og utvikle renholderen, en av samfunnets viktigste ressurser. Selskapet har også som mål å gjøre det enkelt for en organisasjon å få en total oversikt over arealene/byggene. Ved hjelp av digitale verktøy er det enkelt å dokumentere at bygningen er trygg, og at alle rutiner for rengjøring og smittevernplaner følges. Datec setter kunden først, og arbeider etter verdiene innovasjon og ærlighet. Smarte renholdsløsninger garanterer bedre arbeidsflyt, sikkerhet og forenkler arbeidet med smittevernberedskap. Les mer på www.cleanpilot.no og www.datec.no.

For mer informasjon:

karl.henriksson@borago.se, +46 (0)709-174540

jorgen@datec.no, +47 922 50 335