Med god vekst i antall nye kunder den siste tiden, må vi styrke vår supportavdeling. Derfor, er vi stolte av å kunne ønske Berit Dyrvik velkommen som Prosjektmedarbeider på våre CleanPilot Express-kontrakter. Berit er utdannet husøkonom, og har lang og god erfaring innen renholdsindustri både i det offentlige og privat sektor. Berit har jobbet i 24 år både som renholder og leder, de siste 18 årene som leder. Hun har også jobbet i mange år med Jonathan Clean så er allerede godt kjent med produktene.

Berit uttaler at hun ønsket å komme til Datec fordi vi har unike program og uendelige muligheter, og sånn som hun ser det er det absolutt det beste planleggings og styringsverktøyet for renhold. Datec er i full vekst og det å få være med på den utviklingen, anser hun som meget spennende og ikke minst få være en del av et team med høy kompetanse. Hun brenner for renholdsyrket og håper å kunne bistå både internt og ut til kunder med sin kompetanse.

Privat er Berit en aktiv dame som liker å trene, gå turer og sin store lidenskap er amerikanske biler og dragrace. Hun håper en dag å kunne kjøre en Dodge Charger 68 😊

Ta gjerne kontakt med Berit her: berit@datec.no