SYKEHUSET: -Dette er revolusjon. Nettbrettet gir den enkelte en fantastisk oversikt over hverdagen og gjør det lettere å planlegge dagen, sier Anne Britt Tjelland, enhetsleder ved renholdsavdelingen.

Som et av de første sykehusene i landet tar renholdspersonalet ved Sørlandet sykehus i bruk nettbrett i sin arbeidshverdag. 80 nettbrett er kjøpt inn, og de første ble tatt i bruk ved sykehuset i Kristiansand for halvannen uke siden.

Ny hverdag
-Det er mye nytt å sette seg inn i og det er svært utfordrende. Heldigvis har vi god tid til å øve oss på nettbrettet. Det er ikke satt noen sluttdato for når vi skal være ferdig utlærte, sier Sigrunn Andreassen, renholder på trettende året. Hun er sikker på at det vil gå lettere når rutinene blir innarbeidet.

-Vi går sammen og kan hjelpe hverandre. Nettbrettet har mange fordeler, sier Sedina Tahiraj, renholdskollega med Andreassen.

De ansatte i renholdsavdelingen er de eneste på sykehuset som bruker nettbrett som fast arbeidsverktøy. Det synes enhetsleder Tjelland er stas.
Les hele artikkelen på Kristiansand Avis