Interclean Amsterdam er Europas største messe for renholds­bransjen. Den avholdes annethvert år og i 2018 gikk den fra 15. til 18. mai.

Noen av oss i Datec tok turen til Amsterdam for å holde seg oppdatert med de siste nyhetene for renholdsbransjen. Det var jo veldig spennende å se innovative løsninger fra flere av markedets ledende produsenter og spesielt hyggelig å treffe noen av våre kunder. Spennende bruk av sensorteknologi, app’er for det aller meste, store og mellomstore robot gulvvaskemaskiner og andre nyvinninger tilsier at fremtiden helt sikkert blir mer digital. Manuelt arbeid innenfor renholdsindustrien vil vedvare men verktøyene og oppgavene blir nok noe annerledes fremover.

Vi har også hatt muligheten til å undersøke litt den europeiske arenaen når det gjelder digitale renholdsløsninger, og vi kan si at de aktørene i markedet har mer fokus på tidsstyring og kontroll. Vi ser fortsatt at vi er den eneste leverandør som setter renholderen i sentrum, med mål å dyktiggjøre renholderen.

Her kommer et par bilder fra messen. Vi ser frem til retur til Amsterdam i 2020!