Vi er stolt av å kunne ønske Tore Duvel Skaret velkommen som Key Account Manager hos Datec. Tore styrker vårt allerede kunnskapsrike kundeteam med mer fagkompetanse. Tore kommer med en lærerutdanning med ledelse og personalarbeid som tilleggsutdanning og har jobbet 19 år som lærer i Trondheimsskolen.

 

Han har jobbet tre år som områdeleder i renholdsavdelingen i Trondheim Eiendom. Her jobbet han med Jonathan/CleanPilot og litt med Direct og Value. Erfaringene i Trondheim Eiendom og med Datec sine produktene fra kundesiden er unik.

 

Tore uttaler at han ønsket å komme til Datec fordi han anser Jonathan og Clean Pilot som det absolutt beste planleggings og styringsverktøyet for renhold og at det var spennende å få mulighet til å være med på laget som er spydspissen i digitaliseringen av renhold. Han håper å kunne utnytte både pedagogisk bakgrunn og erfaring fra renholdsledelse i Trondheim Eiendom til å utvikle både kurs og supportsystemene. Tore vil i første rekke jobbe som Key Account Manager og følge opp våre kunder på en god måte.

 

Privat er Tore gift og har fire barn i alderen 6- 22. Trondheimsgutt og en korpsnerd på fritiden både som utøver og foreldre.

 

Ta gjerne kontakt med Tore her: tore@datec.no